Iedereen in beweging met

FITMAKERS

Over ons

Wij zijn een ondersteunende organisatie voor overheid, onderwijs, verenigingen, zorg en welzijn en andere maatschappelijke organisaties en ondersteunen hen in de vertaling van sociale en maatschappelijke opdrachten met actieve, creatieve en innovatieve programma’s. 

Ons verhaal

Wij zijn een actieve maatschappelijke organisatie die gelooft in de kracht van sport en bewegen bij de vorming van kinderen, jongeren, volwassenen en kwetsbare doelgroepen. Iedereen mag meebewegen. Fitmakers is maatschappelijk betrokken en omarmt sporten en bewegen. We zoeken naar binding en verbinding om iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te doen. 

Onze aanpak

Met enthousiasme willen we iedereen aanzetten tot sporten en bewegen. We zorgen voor een inspirerend sport- en beweegaanbod. We gaan voor vernieuwing, zoeken de samenwerking en maken samen sport en bewegen voor iedereen mogelijk. 

Missie

Wij geloven in de kracht van sport en bewegen, dat wat we doen bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en iedereen stimuleert te ontwikkelen. We zien onszelf als aanjager door met enthousiasme deze kracht over te dragen zodat iedereen mee gaat doen. Daarnaast zijn we de verbinder en zorgen er op deze manier voor dat vraag en aanbod op het gebied van sport, bewegen en gezondheid op elkaar is afgestemd en bereikbaar wordt voor iedereen.  

Visie

Met passie voor sport en bewegen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen door te verbinden en vooral te “DOEN”. Sport en bewegen vertalen in maatwerk programma’s zodat er samen gewerkt wordt aan het realiseren doelstellingen.

Waar staan we voor

Onze Fitmakers zijn de belangrijkste schakel voor onze dienstverlening. Samen met u kunnen wij het verschil maken. U kunt van ons verwachten dat we FIT zijn; Flexibel, Inzet en Transparant. Naast deze kernwaarden werken onze Fitmakers met plezier. Het enthousiasme die we willen uitstralen zorgt voor beweging. 

Werken bij

Heb jij het in je om een Fitmaker te worden? Zo ja, deze kunnen we altijd gebruiken dus laat je gegevens achter via het contactformulier op de contactpagina.