Jongeren tot 18 jaar

Er zijn deze zomer verschillende sportactiviteiten voor jongeren tot 18 jaar. Naast dat er verschillende activiteiten worden gereorganiseerd willen wij de jongeren uitdagen om veel gebruik te maken van de buitensportlocaties. Neem GRATIS deel aan verschillende activiteiten, zoals voetbal, basketbal, dansen, buitenfitness, freerunnen en nog veel meer. Maak deze zomer extra veel plezier buiten met jouw leeftijdsgenoten!

test test

ELKE donderdag (7 september t/m 26 oktober)
​ 19.30-20.30
langeraarstraat

aanmelden niet nodig

LEKKER ZELF AAN DE SLAG!

Wil je alvast zelf aan de slag zonder begeleiding? Dan kun je altijd beginnen met één van de onderstaande activiteiten.

 

Buiten beweegtoestellen

Schotse tuin

aanmelden niet nodig

Buiten beweegtoestellen

develpark

aanmelden niet nodig

Skaten

molenvlietpark

aanmelden niet nodig

qr-fit route

walburg

aanmelden niet nodig

Locaties

Is er even geen evenement gepland, maar wil je toch even lekker naar buiten? Dan kan je de hele zomer door terecht op de onderstaande locaties!

GA NAAR BUITEN

DEZE ZOMER IN ZWIJNDRECHT

De zomer in Zwijndrecht belooft een bruisende tijd te worden, vol met leuke en georganiseerde sportactiviteiten voor jong en oud. De gemeente heeft samen met Fitmakers, Vivera, Toppie Zwijndrecht & Move de handen ineengeslagen om verschillende buitensportlocaties in Zwijndrecht onder de aandacht te brengen. Deze zomer zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden door heel Zwijndrecht. Zo hopen wij inwoners van Zwijndrecht te inspireren om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten en om gebruik te maken van alle buitensportlocaties.

Bezoek de homepagina van